Poolhouse

Poolhouse: 5 stijlvolle ideeën

Een poolhouse is een echte eye-catcher in uw tuin, maar daarnaast ook ontzettend praktisch. Kiest u voor de vakantiestemming in eigen tuin? Of verkiest u misschien een tijdloze inrichting? Hieronder 5 stijlvolle ideeën om uw tuin compleet te maken met een poolhouse.

1. Modern en minimalistisch

Een modern en minimalistisch poolhouse is strak en functioneel. In een moderne tuin gebruikt men veel glas en beton. Kies voor meubels en decoratie in neutrale kleuren om het geheel samen te brengen. Voegt u daar ook staal aan toe, dat gaat u eerder de industriële kant uit. Een industrieel poolhouse is robuust en stoer, maar komt minder vaak voor in een Vlaamse tuin.

2. Landelijk en gezellig

Een landelijk poolhouse geeft het gevoel van een gezellige cottage. Dit betekent het gebruik van veel hout en bakstenen, wat het geheel warm en uitnodigend maakt. Kies voor meubels en decoratie in natuurlijke kleuren en motieven ter aanvulling van de poolhouse.

3. Mediterrane sfeer

Een klein vakantiehuisje in eigen tuin? Kies dan voor de mediterrane sfeer. In de contreien rond de Middellandse Zee gebruikt men veel witte en blauwe kleuren. Om deze stijl over te brengen naar uw tuin gebruikt u decoratie in de vorm van vazen en potten met mediterrane planten.

4. Tropisch paradijs

Een tropisch poolhouse geeft het gevoel van een paradijselijke vakantiebestemming. Gebruik veel hout, bamboe en groene planten om het geheel een exotische uitstraling te geven. Kussens en tapijten met tropische motieven doen u helemaal tot rust komen.

5. Retro en kleurrijk

De nostalgische tour op? Een retro poolhouse is kleurrijk en speels en maakt gebruik van veel felle kleuren en patronen om het geheel een vrolijke uitstraling te geven. Kies voor meubels en decoratie in retro-stijl om het geheel in harmonie te brengen.

Advies op maat in onze showroom

Of u nu kiest voor modern, landelijk, mediterraan, tropisch of retro, er zijn ontelbaar veel manieren om uw poolhouse origineel aan te kleden. We helpen u graag verder in onze showroom om een poolhouse te kiezen. De keuze van de stijl laten we aan u over. Voor de plaatsing delen we graag onze ervaring. Neem gerust enkele foto’s van uw tuin mee met een schatting van de afmetingen, dan krijgt u persoonlijk advies. Ook voor de overige inrichting van uw tuin kan u bij Houbrechts terecht: tuinhuizen, terrasoverkappingen, tuinschermen,terrasvloeren, enzvoort.

Poolhouse