Houbrechts, voor de goe-het-zelvers.​

Uw carport specialist

Een carport kiezen is kiezen voor de beste zorgen voor uw wagen.
Uw auto wordt beschermd tegen weersinvloeden, maar heeft geen last van vocht en roestvorming doordat er goede verluchting is in tegenstelling tot bij een auto die in de garage staat. 

Carport of garage?

Vaak wordt gedacht dat een garage de beste bescherming biedt aan uw auto, maar dat is een misverstand. In een afgesloten ruimte kan het vocht niet weg waardoor dampvorming ontstaat. Zo krijgt roestvorming vrij spel. Daarnaast biedt een carport een goede bescherming tegen invloeden van buitenaf, zoals vogelpoep, hagel, sneeuw, regen, vallende takken, bladeren en dakpannen tijdens een storm.

Carport kopen

Bij het kopen van een carport zijn er heel wat zaken waarmee je rekening dient te houden. Onze specialisten helpen je graag op weg, zodat je zeker geen miskoop begaat.

 

Carport voor elk budget

Dankzij onze jarenlange ervaring hebben we bij Houbrechts een aanbod op kunnen stellen van hoogwaardige kwaliteit, voor élk budget.

Bezoek onze showroom

In onze showroom vind je een groot aanbod aan carports én advies van specialisten. 

Kom langs in onze showroom voor advies op maat. 

Carports in alle materialen

Op zoek naar een carport die er ook mooi uitziet en past bij de stijl van je woning? Dan ben je aan het juiste adres bij Houbrechts bouwmaterialen. Wij bieden carports aan in hout of alu, bij ons vind je dus gegarandeerd wat je zoekt.

 

Service na verkoop

Service dragen we hoog in het vaandel, ook na verkoop. Bij vragen rond onderhoud of herstellingen kan je altijd terecht bij Houbrechts. Zo geniet je optimaal van jouw carport.