5 renovatietips voor uw woning in 2024

5 renovatietips voor uw woning in 2024

Bij Houbrechts staan we bekend om ons goei advies. We staan steeds paraat om u te begeleiden bij uw renovatieplannen in 2024. Of u nu denkt aan het toevoegen van een carport, het bouwen van een bijgebouw, of het vernieuwen van uw terras, wij hebben alles in huis om uw renovatieproject tot een succes te maken. We delen alvast 5 tips om u op weg te helpen.

1. Een carport voor comfort en bescherming

Een carport is niet alleen een praktische toevoeging aan uw huis, maar het biedt ook bescherming aan uw voertuig(en) tegen weersinvloeden. Kies uit ons uitgebreide assortiment carports in diverse stijlen en materialen om een functionele en esthetische aanvulling op uw woning te creëren.

2. Voeg extra ruimte toe met een bijgebouw

Overweeg het toevoegen van een bijgebouw voor extra ruimte die past bij uw behoeften. Of het nu gaat om een kantoor aan huis, een fitnessruimte of een gastenverblijf, onze bijgebouwen bieden flexibiliteit en stijl om uw leefruimte uit te breiden.

3. Een poolhouse: luxe en functionaliteit aan het zwembad

Voor een vleugje luxe aan het zwembad is een poolhouse een uitstekende keuze. Creëer een ruimte waar u kunt ontspannen, omkleden of zelfs een keuken kunt toevoegen voor het organiseren van poolside diners. Onze poolhouses combineren elegantie met functionaliteit voor een verfijnde zwembadomgeving.

4. Geef alles een eigen plaatsje in uw tuinhuis

Voor extra opbergruimte in uw tuin zonder in te boeten aan stijl, bieden onze tuinhuizen de perfecte oplossing. Van klassiek tot modern, ontdek een scala aan ontwerpen die bij uw buitenruimte passen.

5. Geniet van het buitenleven met een terrasoverkapping, weer of geen weer

Voor liefhebbers van het buitenleven is een terrasoverkapping een must-have. Geniet van uw terras het hele jaar door, beschermd tegen de elementen. Ontdek onze diverse modellen en stijlen die passen bij uw buitenruimte en levensstijl.

Wil u in 2024 uw volgende renovatieplannen verwezenlijken? Bij Houbrechts stellen we u met plezier onze goeie materialen voor om uw renovatieproject tot een succes te maken. In onze showroom presenteren we allerlei voorbeelden om u als goe-het-zelver op weg te helpen.  Neem contact met ons op en kom naar onze showroom om te ontdekken hoe wij u kunnen ondersteunen bij elke stap van uw renovatieavontuur.