Goe-het-zelver in actie: William vertelt over zijn bijgebouw voor thuisverkoop van fruit

In het hart van Membruggen (Riemst), tussen de uitgestrekte velden, vindt u handige Harry en fruitteler William S. Met de hulp van Houbrechts breidde hij zijn passie uit met een duurzaam bijgebouw voor de thuisverkoop van zijn fruit.

Van vraag naar oplossing

“Dit is mijn eerste ervaring met Houbrechts. Ik was op zoek naar een tuinhuis of klein bijgebouw voor de thuisverkoop van mijn fruit. Ik verkoop aardbeien, appels, peren, … vanuit een automaat, die ik op een overdekte plaats wilde zetten. Op veel plaatsen boden winkels tuinhuizen aan, maar die zagen er goedkoop en van slechte kwaliteit uit.”

“Ik bracht een bezoek aan de showroom van Houbrechts, waar tuinhuizen stonden die er heel goed uitzagen. De medewerkers van Houbrechts tekenden en berekenden alles vooraf, en met hun hulp bouwde ik zelf het bijgebouw uit, gebruikmakend van geïsoleerde metalen sandwichpanelen.”

“Ik ben best handig, dus kon er vlot mee aan de slag. Het hele project, inclusief beton gieten, hout zagen, in elkaar timmeren, de panelen monteren en de afwerking, was in ongeveer vier tot vijf dagen voltooid. Langs de binnenkant heb ik de panelen afgewerkt met OSB-platen met een houtlook.”

Goe materiaal

“De materialen die ik bij Houbrechts kocht, waaronder de geïsoleerde metalen sandwichpanelen en het houtskelet, waren van uitstekende kwaliteit. Alles was tot in de puntjes voorbereid en goed verpakt, wat het bouwen een fluitje van een cent maakte. De panelen waren dik en robuust, precies wat ik zocht.”

Goe advies

“Het advies dat ik kreeg van Houbrechts was persoonlijk en professioneel. Ze namen echt de tijd om me door het hele proces te loodsen, van de eerste tekeningen tot de laatste schroef. Hun instructies waren duidelijk en ik kon altijd bij hen terecht voor vragen.”

Tevredenheid over het resultaat

“Ik ben heel blij met het resultaat! Klanten kunnen nu in alle comfort hun fruit komen kopen uit de automaat. Ik zou Houbrechts aan iedereen aanbevelen. Je krijgt er niet alleen materialen van topkwaliteit, maar ook een service die je door elk stadium van het bouwproces helpt.”

 

Bouw ook uw eigen bijgebouw

Bent u net zoals William op zoek naar een bijgebouw op maat van uw behoeften, zowel privé als professioneel? Kom langs in onze showroom om inspiratie op te doen en advies te krijgen van onze experten. Tot snel!