Scherm je tuin af tegen inkijk met tuinschermen

Genieten van uw tuin, zonder zorgen over privacy? Houbrechts biedt een breed assortiment tuinschermen aan die niet alleen beschermen tegen inkijk, maar ook uw buitenruimte verfraaien. Ontdek er nu meer over.

Belang van privacy in uw tuin

Ultieme ontspanning in uw tuin begint met privacy. Met de juiste afscherming zorgt u ervoor dat u van optimale privacy geniet, zonder in te boeten aan een prachtig uitzicht op uw tuin.

De voordelen van tuinschermen

Tuinschermen zijn multifunctioneel: ze beschermen niet alleen tegen nieuwsgierige blikken, maar dempen ook omgevingsgeluid en temperen wind. Bovendien zien tuinschermen er ook heel mooi uit, wat uw buitenruimte meer karakter en gezelligheid geeft.

Tuinschermen op maat van uw tuin

Onze tuinschermen, verkrijgbaar in diverse materialen en kleuren, sluiten perfect aan bij de sfeer van uw tuin. Of u nu gaat voor moderne elegantie met schermen in een donkere kleur of een natuurlijke, landelijkesfeer met een houtlook. Bij Houbrechts vindt u altijd een scherm dat bij uw stijl past.

Durasid PVC-tuinschermen met houtlook

Sinds kort hebben we deze onderhoudsvrije PVC-tuinschermen met houtlook van Durasid in ons gamma. Deze konden al horizontaal geplaatst worden, nu ook verticaal.

De Durasid Foresta tuinschermen zijn een innovatieve oplossing voor wie op zoek is naar de natuurlijke uitstraling van hout, maar van de voordelen van PVC wil genieten. Met een unieke digitale printtechniek worden hardschuim gevelpanelen voorzien van een realistisch houtmotief dat nauwelijks te onderscheiden is van echt hout.

Durasid Foresta tuinschermen vind je bij ons in vier kleuren: zoals Woodland Oak, African Padouk, Barnwood Grey en Grey Cedar.

Dit uitgebreide kleurenpalet zorgt ervoor dat er voor elke tuinstijl een passend scherm is. Naast hun esthetische kwaliteiten, bieden deze schermen ook praktische voordelen:

  • Ze zijn onderhoudsarm;
  • Ze zijn weerbestendig;
  • Ze vergen geen extra behandeling.

Dit zijn de kleuren:

Kom uw tuinschermen uitkiezen

Klaar om uw tuin af te schermen tegen inkijk? Kom langs in onze showroom om al onze tuinschermen te ontdekken of neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Tot snel!