Vliegenraam

Ziet u ze vliegen? Kies voor een kwalitatief vliegenraam

Liever geen ongewenst zespotig bezoek in de zomer? Dan heeft u een vliegenraam of vliegendeur nodig. Gewoonlijk blijft een vliegenraam het hele jaar door voor het bestaand raam staan. Daarom kiest u maar beter voor een kwalitatief vliegenraam of vliegendeur.

Waarom kiest u niet voor de eerste beste vliegendeuren en vliegenramen? Niets is erger dan een vliegenraam dat kapot is of niet goed sluit, zeker wanneer u niets vermoedend toch een raam of deur open laat staan. Goedkope oplossingen gaan nu eenmaal sneller kapot, of ze sluiten niet goed, waardoor er alsnog insecten binnenkomen. Kies daarom voor materialen van goede kwaliteit en zorg dat de vliegendeuren en vliegenramen goed gemonteerd worden.

the master installs a mosquito net from insects in a new plastic window

Vliegenramen en vliegendeuren van Houbrechts zijn beschikbaar in alle RAL-kleuren. Ze bestaan uit stevige aluminium profielen met enkel het beste vliegengaas. Het geheel is stootvast en roestvrij. Heeft u huisdieren? Dan kan u zelfs kiezen voor gaas geschikt voor honden en katten.

Verschillende soorten: schuifdeuren, scharnierdeuren of plissé vouwhordeuren

Er bestaan verschillende soorten vliegendeuren. Zo zijn er schuifdeuren, scharnierdeuren en plissédeuren. Elk met zijn voor- en nadelen. Bij vliegenramen heeft u de keuze uit vaste ramen of ramen met een draaimechanisme. Het is belangrijk om te kijken welke optie het beste past bij uw situatie en uw wensen.

Twee vliegen in één klap

Wanneer u kiest voor kwalitatieve vliegendeuren en vliegenramen, heeft u hier jarenlang plezier van. U kunt in de zomer heerlijk genieten van de frisse lucht zonder last te hebben van vervelende insecten. Daarnaast dragen vliegendeuren en vliegenramen ook bij aan een gezonder woonklimaat doordat er minder stof en pollen naar binnen komen. Zo kan u ondanks een allergie, toch iets sneller een raam openzetten.

Ze vliegen de pan uit

Waarom u bij Houbrechts moet zijn voor de beste vliegenramen en -deuren? Al jarenlang bieden wij enkel vliegenramen aan van de beste leveranciers in België. We gidsen u graag doorheen onze toonzaal om de verschillende opties voor te stellen.